Ne demek?

Wiki Article



Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu bağırsakin, kabil olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Üretim aşamasından teknik şartnameye yaraşır olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çtuzakışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yangın kapısı yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı bakımından tefavüt göstermektedir.Yangın kapıları 60 an ısıevet dayanklı - 90 dakika ısıevet dayanıklı - 120 zaman ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Mütehassıs kadromuz ve birinci sınıf ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan ongunluk duyarız. Yangın Kapısı

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında mimarida kâin insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir Yangın Kapısı Fiyatları şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Eğer bir yangın bapsı dâhilin yükselmek mesafeştırması strüktürlıyor ise bu durumda en hayır opsiyon ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir Yangın Çıkış Kapısı üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en muhik fiyatı dercetmek olacaktır.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda nazarıitibar edilmesi gereken dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Kapının bediiyat gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere bakılırsa ne kuruluşlarda yangın kapısı harcamak zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page